ghost писал(а):стараюсь ездить по дороге так , что-бы максимально обеспечить свою безопасность .... и если при этом я нарушаю какие-то пункты ПДД , то меня это волнует меньше всего !!!

Alexxx писал(а):и научите бабок садиться в трамвай!!!!

Winner писал(а):1 Перестаньте ганяти по місту зі швидкістю 30+
2 САМІ вивчіть правила дорожнього руху
3 Навчіться прогнозувати учасників дорожнього рух
4 Оволодійте навиками контраварійного водіння велосипеда.
Пояснення:
Я катався з швидкостями 30+ по місту і дуже часто встрявав в "пригоди". Я навіть купив собі передній дисковий тормоз BB7.
Подзвонив, прокунсультувався зі знаючими людьми... (купив китайську копію ББ7). Але гальма не спасали!!! Пригод не поубавилося, а навпаки збільшилося. Тратилися нерви, настрій і т.д. Все помінялося з того, що я зрозумів, як себе вести на дорозі. 4 ключових правила дають змогу їздити набагато безпечніше.
Для мене прописано червоними буквами: якщо їде машина сов єтюніон - пропусти. Якщо всередині ще їде дятько Адідас - тікай на тротуар і чекай поки проїде.
Для мене є такі категорії небезпечних ТЗ:
-маршрутки, таксі
-тази-вази-москвичі
-тюнінг атель є на колесах
То такі ТЗ біля яких руки завжди на тормозах і швидкість не більше 20.
Зараз я катаюся по місту 20-25, з горки де є пішоходи 30. За містом будь-ласка... навалюйте як хочете, а в місті їздіть так, щоб ви змогли не вляпатися в чергові "пригоди".
Всьо прозвучало на правах власної думки, яку нікому не нав язую.

Funk you писал(а):И плюс еще плюс фикса в том, что педали молотят все время, даже во время торможения, у пешеходов не возникает мысли что ты их можешь пропустить или что они могут успеть)

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0