Я вважаю, що ресурс дойшов лише до половини. І так як завжди... Пообсирати і похіхікати є кому, а от розбір польоту то треба руками... А тут якраз тишина. причому не безплатно. але в нас тут шо друга - то ванга. От так і живемо. одити в походи - нє. Обісрати когось і потролити - Ура, покажіть де і кого...
Здесь написали несколько разумных мыслей. Но если нужна экспертиза, то... Удачи в поисках настоящего эксперта. Поделись на форуме контактами, если такой найдется. Хотя, я думаю, в любом случае все обойдется лишь предположениями. Может Роме отправишь на посмотреть? Его ж советы...
Больше всего люди обижаются на вас за то, что вы упрямо и нахально не хотите соответствовать их личным ожиданиям.
Шоб оглянути покришку треба бути експертом? В нас же є веломеханіки, які розбераються в покришках і діагностуванню велосипеда... Хоча... Якщо нема, то прийдеться напрягати нормальних веломеханіків... Я готовий відправити поштою, якщо мені скажуть де косяк і як треба було...
Якщо висилати поштою, то напевно все таки Ромі. Бо він і на слова мастак і руки правильно заточені
Гріша, я вчив теормеханіку і квантовумеханіку в таких інтерпретаціях, шо мене розвести в технічному плані дуже важко. Якщо я промовчав на бздуру, то не означає, шо я її не помітив. Я міг би сам, але мені ніхто не повірить. Хоча пофік, я програмер, але рукастий... Сам розберуся... Тут об єктивності всерівно не буде...
Позвольте влезть в Ваши дебаты))) Вернулся я на родину, посмотрел на свои покрышки и решил, надо брать... Но что? Перелазил по кучам магазинов и форумов, и запутался ещё больше. Просто посоветуйте, хочу бескамерку почему то (хотя вес не особо важен для меня), бюджет, ну 100 баксов максимум. МТБ, 26", асфальт 90%. Уже мозг просто кипит от выбора. Задолбался уже клеиться, щас приехал, а вел на ободах стоит, психанул, поехал до Димы на Ленинградский, купил две камеры китайских каких то, чтоб хоть покатать с охотки. Но это ж не вариант.